Po prawie 5 latach działalności Akademia Kulinarna Kulinare jest na sprzedaż!
Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem prześlij ofertę na adres m.zaremba@kulinare.pl

Julian Karewicz

julian karewicz duze Julian Karewicz

W naszym kulinarnym gronie prowadzących akademii Kulinare pojawił się rekomendowany przez Aleksandra Barona, niezwykle utalentowany Chef Julian Karewicz. Witamy! Poprowadził dla nas gościnnie już dwie imprezy integracyjne wspólnego gotowania dla firm. Brawo! Uczestnicy byli zachwyceni! Mamy nadzieję, że Julian pozostanie już na stałe w naszych szeregach Teamu Kulinare. Julian Karewicz to niezwykle wrażliwy na smaki z całego świata pasjonat sztuki kulinarnej, który pracował w ciekawych i zjawiskowych kulinarnych stolicach.

julian karewicz Julian KarewiczMówi o sobie wprost:
” W gastronomii robiłem już w zasadzie wszystko: byłem pomywaczem, kelnerem (w dniu próbnym wylałem na klienta dziesięć piw i mimo to zostałem przyjęty do pracy), kręciłem pizzę w stolicy Szkocji, zdarzyło mi się nawet być szatniarzem i szefem kuchni w japońskiej restauracji! Dziś pełnię funkcję szefa baru w klubokawiarni Solec 44, ale również regularnie staje na kuchni. Fascynuje się lokalnym produktem i barmaństwem, w którym więcej się gotuje, niż żongluje. Z wykształcenia jestem filozofem”
Bardzo się cieszymy, że kulinarna pasja Juliana Karewicza i jego niezwykła łatwość komunikacji, jako prowadzącego warsztaty kulinarne dla firm, wniesie coś nowego do naszej akademii kulinarnej. Doświadczenie, jakie zdobył za granicą z pewnością wprowadzi ożywienie o nowe niezwykłe fuzje smakowe do naszych eventów i niezmiernie nam miło, że teraz wspólnie możemy współpracować!



Zaloguj się żeby dodać komentarz.