Po prawie 5 latach działalności Akademia Kulinarna Kulinare jest na sprzedaż!
Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem prześlij ofertę na adres m.zaremba@kulinare.pl

Julian Karewicz

julian karewicz duze Julian Karewicz

W naszym kulinarnym gronie prowadzących akademii Kulinare pojawił się rekomendowany przez Aleksandra Barona, niezwykle utalentowany Chef Julian Karewicz. Witamy! Poprowadził dla nas gościnnie już dwie imprezy integracyjne wspólnego gotowania dla firm. Brawo! Uczestnicy byli zachwyceni! Mamy nadzieję, że Julian pozostanie już na stałe w naszych szeregach Teamu Kulinare. Julian Karewicz to niezwykle wrażliwy na smaki z całego świata pasjonat sztuki kulinarnej, który pracował w ciekawych i zjawiskowych kulinarnych stolicach. [+]

Marek Zaremba

marek 4 Marek Zaremba

Jestem entuzjastą zdrowego stylu życia. Kocham gotowanie i wspólną degustację. Ponad 4 lata temu założyłem akademię kulinarną – KULINARE Gotuj zdrowo!

Obecnie prowadzę warsztaty gotowania dla firm oraz indywidualne akademie wspólnie z moimi kulinarnymi przyjaciółmi. Możecie nas spotkać na relacjach z naszych warsztatów kulinarnych Kulinare. Prowadzimy kursy gotowania na terenie całego kraju oraz podczas największych imprez kulinarnych w Polsce. Prowadzący w Kulinare to niezwykle utalentowani i doskonali szefowie kuchni. Moja wiedza o alchemii diety oraz ich kulinarne doświadczenie, wyczucie smaku i znajomość technik, prowadzą naszych uczestników do niezapomnianych doznań kulinarnych. Szczególnie imprezy integracyjne dla firm ze wspólnym gotowaniem, to obecnie niezwykle dynamicznie rozwijająca się dziedzina w Kulinare Gotuj Zdrowo! Organizujemy profesjonalne wyjazdy integracyjne dla firm z elementem edukacji prozdrowotnego gotowania oraz inteligencji ekologicznej. [+]

Aleksander Baron

014 Aleksander Baron

Aleksander Baron to „szef kompletny”! Obecnie rezyduje we własnym kulinarnym atelier pod szyldem Solec. Szlify kucharza zdobywał w wielu niezwykłych miejscach – Szkocja, Karaiby, szefowanie kuchni w Nowym Wspaniałym Świecie, by na końcu otworzyć z Martinem wspólny lokal w Warszawie, samodzielnie urządzić w nim zaplecze gastronomiczne, by codziennie układać nowe menu. Z założenia bowiem nie ma w Solcu menu stałego, nie uda się tutaj znaleźć regularnej karty dań, za to Waszą uwagę przyciągnie czarna tablica z aktualną ofertą dnia. Kuchnia Aleksa opiera się na świeżo przyrządzonych daniach, które przygotowywane z regionalnych sezonowych produktów, zawsze cieszą podniebienie prostotą smaku. Nie ma mrożenia ani gotowania z półproduktów, dodawanie kostki rosołowej – wykluczone! [+]