Po prawie 5 latach działalności Akademia Kulinarna Kulinare jest na sprzedaż!
Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem prześlij ofertę na adres m.zaremba@kulinare.pl

Akuna gotuj zdrowo w hotelu Gołębiewski w Wiśle

akuna Akuna gotuj zdrowo w hotelu Gołębiewski w Wiśle

Akuna Gotuj zdrowo! To był nasz kolejny niezwykły event integracyjny! W sobotę 17 marca podczas corocznego spotkania „Your Akuna Day” w hotelu Gołębiewski w Wiśle wystartował nasz program kulinarny „Akuna Gotuj zdrowo”. Podczas bankietu gdzie bawiło się ponad 500 akunowiczów przygotowaliśmy naszą inauguracyjną akademię kulinarną KULINARE dla 22 uczestników wybranych podczas konkursu smsowego na poprzedzających bankiet wykładach Medical Akuna Day. Rozpoczęliśmy tym samym comiesięczne spotkania kulinarne dla najlepszych Top managerów z firmy Akuna, które będą odbywały się w hotelu Sahara w Bielsku-Białej.

Dzięki partnerom naszej akademii, nasi goście mogli poczuć smak prawdziwej, czystej natury bez chemii i pestycydów. Firma Organic Farma Zdrowia jak zawsze zadbała o najwyższej klasy produkty pochodzące z upraw ekologicznych. Dobra kuchnia i wino to jak wiadomo najlepsza fuzja smaku. Winarium, czyli Marek Kondrat i syn to nasz kolejny partner, który przygotował do naszych dań wyborne wina! Sommelierzy Marcin i Piotr mieli naprawdę pole do popisu! Dziękujemy Wam za wspaniały wieczór!
Prowadzącym jak zawsze był Grzegorz Łapanowski, który przygotował menu składające się z 12 potraw. Od przystawki do deserów poprzez wykwintne dania główne, przeplatały się niezwykłe smaki i aromaty. Nie zabrakło również azjatyckich akcentów, które zaskoczyły naszych uczestników. Tym razem dla mnie jako prowadzącego przypadła grupa rybna i miałem sporo wspaniałych kulinarnych pasjonatów, którzy spisali się na medal! W grupie deserowej żonglował słodkimi smakami Sebastian Gołębiewski, który zaaplikował do czekoladowego sufletu 24 karatowe złoto! Po prostu majstersztyk!

Mamy nadzieję, że wszyscy akunowicze bawili się dobrze. Nasza akademia zakończyła się prawie o 2 w nocy wyborną estragonową zupą rybną, która sporo szalejących na bankiecie gości postawiła na przysłowiowe nogi. Zresztą zobaczcie sami, co się działo na naszej akademii kulinarnej w Wiśle. Dziękujemy Wam za cudowny kulinarny show!

Dowiedz się więcej o akademiach Akuna gotuj zdrowo »



Zaloguj się żeby dodać komentarz.