Pokaz kulinarny Kulinare Gotuj Zdrowo!

pokaz kulinarny 2 1083x800 Pokaz kulinarny Kulinare Gotuj Zdrowo!

Kulinare Gotuj Zdrowo! to nie tylko wspólne gotowanie dla firm z integracją oraz warsztaty kulinarne. Coraz częściej prowadzimy również pokazy kulinarne, w trakcie których dopieszczamy naszych odwiedzających smakiem zdrowych i ekologicznych potraw, przygotowywanych na żywo, a uczestnicy naszych pokazów kulinarnych mogą zdegustować wszystkie dania i zrobić je później we własnych domach.

pokaz kulinarny kulinare gotuj zdrowo Pokaz kulinarny Kulinare Gotuj Zdrowo!

Ostatnio gościliśmy we Wrocławiu podczas otwartych dni pasażu ekologicznego zorganizowanego w galerii Pasaż Grunwaldzki, więc dzisiaj postanowiliśmy zdać relację z tego wydarzenia.

pokaz kulinarny 3 Pokaz kulinarny Kulinare Gotuj Zdrowo!

Niezwykłe miejsce i wspaniali organizatorzy, którzy zatroszczyli się o najdrobniejsze szczegóły, dopieszczali przede wszystkim wspaniałymi atrakcjami młodzież i dzieci. Dziękujemy Wam za profesjonalne przygotowanie dla nas stanowisk!

Zabawa była wspaniała i dużo edukacji jak na co dzień być eko. To ważne, ponieważ żyjemy w czasach kiedy coraz więcej z nas zaczyna odkrywać potencjał jaki możemy wnieść do życia naszej planety dokonując właściwych wyborów, przy okazji wspierając ludzi bardzo mocno zaangażowanych w nurt ekologicznego stylu życia. Chociażby zakupy spożywcze, gdzie jak wiadomo produkty pochodzenia ekologicznego mają większy potencjał odżywczy i nie zawierają pestycydów, a co najważniejsze nie są genetycznie modyfikowane. Ostatnio wokół jedzenia ekologicznego powstaje wiele dyskusji oraz kontrowersji. Jednak wystarczy, że zakupicie kaszę jaglaną eko i taką, która nie pochodzi z upraw ekologicznych, a przekonacie się po jej ugotowaniu jaka jest ogromna różnica. To właśnie kasza jaglana królowała podczas naszego pokazu. Gulasz warzywny a’la Marokański Tajine serwowaliśmy z kadzą jaglaną aromatyzowaną świeżą miętą, winogronami oraz prażonymi płatkami migdałów. Dla uzyskania głębszej nieco korzennej nuty, do jej ugotowania dodaliśmy korę cynamonu i po wystudzeniu w kaszę została wmasowana oliwa z oliwek, aby uzyskać efekt sypkiej kaszy jak tradycyjny kus kus. Na deser zrobiliśmy wspaniały i sprawdzony czekoladowy pudding jaglany z owocami sezonowymi.To był naprawdę wspaniale spędzony czas i doskonała zabawa oraz interakcja z uczestnikami tego eko wydarzenia.

pokaz kulinarny 4 Pokaz kulinarny Kulinare Gotuj Zdrowo!

Gotuj zdrowo z Projektem Ja! Relacja…

W ubiegły czwartek w Galerii Blu odbyła się nasza kolejna cykliczna akademia kulinarna Kulinare pod hasłem „Gotuj zdrowo z Projektem Ja” To już trzecie warsztaty integracji podczas wspólnego gotowania organizowane przez firmę Golden Spa. „Projekt Ja” to autorski program Bożeny Społowicz, w którym jestem trenerem zdrowej diety i równolegle prowadzę dla uczestników projektu edukację kulinarną, połączoną z wiedzą jak gotować zdrowo.

Na naszym spotkaniu nie zabrakło gości specjalnych. Mam na myśli nasze małe pociechy, które przybyły wraz z rodzicami i gotowały z wielkim zapałem, ku naszej ogromnej radości. To się nazywa prawdziwa rodzinna integracja podczas wspólnego gotowania!

002 Gotuj zdrowo z Projektem Ja! Relacja...

„Nie daj się przeziębieniom” to hasło przewodnie naszego spotkania, bo jak wiemy jest okres, kiedy szczególnie warto zwrócić uwagę na odpowiednia dietę, która wzmocni nasz układ odpornościowy i uchroni nas przed przeziębieniem. Oprócz ciepłych posiłków w tym okresie, kluczem do dobrej odporności jest witamina C, której lista dobroczynnych właściwości jak wiadomo jest bardzo długa.

003 Gotuj zdrowo z Projektem Ja! Relacja...

 

Na nasz kurs gotowania ułożyłem specjalne przepisy, które zawierały produkty bogate w witaminę C. Pamiętajcie, że nie jest ważna ilość witamin tylko ich odpowiednia kombinacja. Dlatego nigdy suplementacja, czyli wyizolowane witaminy nie zastąpią tego, co ma dla nas matka natura. Bioaktywne odżywianie z nieprzetworzonych produktów oraz synergia witamin i składników odżywczych zawarta w produktach o pochodzeniu naturalnym i ekologicznym jest jedyną i najkrótszą drogą do zachowania zdrowia.

006 Gotuj zdrowo z Projektem Ja! Relacja...

 

Na początek naszej akademii kulinarnej przygotowałem przystawkę z pieczonej papryki ze świeżym tymiankiem i prażonym orzechem włoskim. Jak wiadomo papryka ma sporo witaminy C. Dressing wzbogaciłem sokiem z granatu, którego nie muszę przedstawiać, bo to prawdziwy celebryta wśród owoców o wysokiej zawartości antyoksydantów.

008 Gotuj zdrowo z Projektem Ja! Relacja...

 

Tego wieczoru królowały na naszych stołach pomarańcze, choć są owocem egzotycznym, ale co ciekawe kojarzą się nam głównie z okresem zimowym. Aby wykorzystać ich wartości prozdrowotne, bo jak wiadomo pomarańcze są również bogate w witaminę C, przygotowaliśmy wspaniały sos pomarańczowo- szafranowy do pieczonej kaczki, która została podana na puree z buraka aromatyzowanego kokosem z marchewką karmelizowaną z imbirem.

IMG 8857 Gotuj zdrowo z Projektem Ja! Relacja...

Jako drugie danie główne uczestnicy przygotowali wybornego łososia a’la Teryiaki, który marynował się w soku wyciśniętym z pomarańczy. Jako dodatek do naszego „króla omega 3” przygotowaliśmy czarny piemoncki ryż aromatyzowany świeżym ananasem oraz jagodami goji, które są obecnie jednym z najzdrowszych produktów spożywczych na świecie! Te niezwykłe czerwone owoce zawierają wspaniałe bogactwo witaminy C, aminokwasów oraz innych niezwykle prozdrowotnych właściwości.

IMG 9017 Gotuj zdrowo z Projektem Ja! Relacja...

Jak zawsze nie zabrakło doskonałych deserów. Jabłkowo żurawinowy Crumble zapiekany z owocami białej morwy, został wzbogacony nutą owoców leśnych. Do naszego jabłkowego deseru zostały przygotowane wspaniałe lody z jeżyny leśnej, bogatej w witaminę C. Nasze lody zostały okraszone nutą świeżego rozmarynu i skórki cytrynowej.

007 Gotuj zdrowo z Projektem Ja! Relacja...

Podczas kulinarnego wieczoru mieliśmy również możliwość przetestować najnowszą kolekcję patelni ceramicznych Rivarolo z włoskiej firmy Ballarini, która specjalizuje się już od 1889 w ich produkcji. Beztłuszczowe, niezwykle zdrowe pieczenie łososia na ceramicznych patelniach okazało się hitem naszego spotkania! Patelnie Ballarini z kolekcji Rivarolo ku zdumieniu gości miały białą ceramiczną powłokę, na której doskonale emanowały kolory naszych potraw.

005 Gotuj zdrowo z Projektem Ja! Relacja...

Oczywiście nie zabrakło wybornego czerwonego wina, które jak wiadomo stoi na straży naszego zdrowia i dostarcza nam również niezłą dawkę witaminę C. Wino jest dla nas zdrowe, jeżeli będziemy je spożywać z umiarem. Przy okazji polecam Wam na okres zimowy wino daktylowe według tradycyjnej medycyny chińskiej, które doskonale wzmocni Waszą krew. Możecie je bardzo łatwo przygotować. Wystarczy zalać ok. 100g daktyli bez pestek butelką czerwonego wytrawnego wina i odstawić, na co najmniej 12 dni. Wino daktylowe jest zdrowe i niesamowite w smaku. Na zdrowie!

Gotowanie z integracją dla Medicover!

Dzisiaj przedstawiamy Wam relację z naszego studia kulinarnego w Warszawie, gdzie przygotowaliśmy dla firmy Medicover wieczór integracyjny w ramach naszego autorskiego programu wspólnego gotowania dla firm – KULINARE Gotuj zdrowo! Integracja przy ekologicznych i zdrowych potrawach została jak zawsze okraszona wybornym, wyselekcjonowanym winem.

Medicover30 692x461 Gotowanie z integracją dla Medicover!

Naszych gości przywitaliśmy bufetem antipasti. Nasz zespół przygotował wspólnie dla kulinarnych bohaterów wspólnej integracji, wyborne figi i grillowaną cukinię z aromatyzowanymi tymiankiem pomidorami. Do tego subtelny akcent wybornego wina i pozostało nam tylko oficjalnie przywitać przybyłych uczestników oraz podzielić ich na trzy grupy.

Medicover14 692x461 Gotowanie z integracją dla Medicover!

Na starcie nie zabrakło jak zawsze wspaniałych przystawek. Sałatka z pieczonych buraków i aromatyzowanej dyni w połączeniu z kozim serem, soczewicą i orzechami, grillowana papryka z tymiankiem i orzechem włoskim oraz wykwintne toskańskie Canelloni z ricottą, szpinakiem i suszonym pomidorem, otulone grillowanym bakłażanem. Ciepłe przystawki to podstawa zdrowej kuchni w tym zimowym czasie!

Medicover48 692x461 Gotowanie z integracją dla Medicover!

Nie zabrakło tradycyjnie smaków z grilla. Pod czujnym okiem prowadzącego Pawła nasi uczestnicy zobaczyli, że tak naprawdę można grillować przez cały rok. Wystarczy się trochę cieplej ubrać i zaopatrzyć w odpowiedni grill. Najlepiej z pokrywą. Pamiętajcie, że jedyne, co nas ogranicza, to tylko nasza wyobraźnia. Tak naprawdę, to co zapiekamy w tradycyjnym piekarniku, możecie śmiało przygotować w grillach. Panowie grillujcie przez cały rok! Grillowanie jest naprawdę zdrowe!

Medicover22 692x461 Gotowanie z integracją dla Medicover!

Cieszymy się bardzo z tego udanego, obfitego w kulinarne atrakcje wieczoru tym bardziej, że w naszych szeregach zadebiutował nowy prowadzący Julian Karewicz. Dziękujemy Julianie za wyjątkowo profesjonalne i twórcze gotowanie w Twojej grupie! Tym bardziej, że jego podopieczni przygotowali tego wieczoru wspaniałą egzotyczną, pełną smaku i barw potrawę. Wyborny marokański Tajin! Aromatyzowane w cytrynach i świeżej mięcie mięso z wolno wybiegowego kurczaka, które dostarczył nam nasz partner Organic Farma Zdrowia, w połączeniu z aromatyzowanymi typowymi dla marokańskiej kuchni przyprawami, po misternym gotowaniu w tradycyjnym marokańskim naczyniu, po prostu rozpływało się w ustach. Do Tajin przygotowaliśmy wyborne chlebki z czosnkiem i czarnym sezamem, dopieszczone klarowanym masłem.

Medicover64 692x461 Gotowanie z integracją dla Medicover!

Sezonowo, zdrowo i zgodnie z grupą krwi! Pod tym hasłem w drugiej grupie poprowadził warsztaty Aleksander Baron. Przy okazji zapraszam na jego kulinarny blog, na którym pisze dla magazynu Zwierciadło oraz do pierwszej edycji magazynu kulinarnego „Kuk Buk” gdzie Aleksander przygotował swoje autorskie przepisy. Jak zawsze nasz wrażliwy na wysublimowane smaki i rustykalne podanie, znawca dobrego smaku przygotował wyborną ekologiczną, sezonowaną wołowinę z grilla. Puree z pasternaku i słodkich batatów w towarzystwie konfitury z czerwonych cebuli dopełniło smakiem i kolorem to doskonałe danie. Pycha!

Medicover91 692x461 Gotowanie z integracją dla Medicover! W trakcie naszego spotkania w trakcie degustacji, miałem okazje naszym uczestnikom udzielić kilku porad na temat termiki produktów oraz jak ważne jest gotowanie z udziałem wysoko odżywczych, ekologicznych produktów, o właściwym dla danej grupy krwi przyporządkowaniu produktów spożywczych. Gwiazdą tego wieczoru były owoce Goji, które dopełniły smak w moim daniu głównym. Te wyjątkowo zdrowe, małe czerwone „ prozdrowotne diamenty” w połączeniu z czarnym ryżem i grillowanym łososiem, dały nam sporą dawkę antyoksydantów. Gdyby ktoś nie wiedział, to owoce Goji są trzecim produktem na świecie pod względem zawartości witaminy C. Polecam! Ja mam je zawsze pod ręką…

Medicover68 692x461 Gotowanie z integracją dla Medicover!

Na deser zaskoczyliśmy naszych gości ciastem czekoladowym a’la Brownie „nafaszerowanym” bogactwem zdrowymi bakalii, a nasz deser ku zaskoczeniu wszystkich, został zapieczonym na tradycyjnym grillu! Apropos „słodkich grzeszków” bez, których nie można sobie wyobrazić finiszu naszej kulinarnej przygody, to w mojej grupie przygotowaliśmy wyjątkowo aromatyczny sorbet gruszkowo – jabłkowy z rozmarynem, który w połączeniu z czekoladowym Brownie podkręcił kubki smakowe naszych gości…

Medicover10 692x461 Gotowanie z integracją dla Medicover!

Prowadzący Julian Karewicz, trzymając się orientalnych klimatów przygotował na deser Carpaccio z ananasa z ciepłym sosem imbirowym, dopełniając ten zdrowy i lekki deser syropem z Agawy i owocami granatów, których nie muszę Wam rekomendować. Owoce granatu to eliksir młodości i długowieczności! Są obecnie łatwo dostępne, więc kosztujcie je jak najczęściej. Szczególnie w okresie zimowym, kiedy witamina C jest bardzo ważna.

Medicover36 692x461 Gotowanie z integracją dla Medicover!

Medicover15 692x461 Gotowanie z integracją dla Medicover!

Bawiliśmy się wszyscy na prawdę doskonale z firmą Medicover przez blisko cztery i pół godziny. Oczywiście dla najbardziej aktywnych i twórczych uczestników wręczyliśmy nagrody niespodzianki, których się nikt nie spodziewał. Jeszcze raz gorąco pozdrawiamy „kulinarnymi całusami” cały zespół Medicover! Gotujcie zdrowo, twórczo i ekologicznie!

Integracja dla wydawnictwa Edgar

Kilka dni temu Kulinare odwiedziło nasze stare ukochane miejsce, czyli warszawską Moonsferę, która mieści się w Domu Olimpijskim! Dziękujemy Jarku za wspaniałe przygotowanie dla nas jak zawsze profesjonalnej szkoły gotowania. Majstersztyk!

Edgar 21 692x461 Integracja dla wydawnictwa Edgar

Tym razem na zlecenie wydawnictwa Edgar przygotowaliśmy tam zdrowe i ekologiczne menu dla prawie 30 osobowej grupy fanów sztuki kulinarnej. Integracja podczas wspólnego gotowania dla firm, była tego wieczoru filarem naszych kulinarnej przygody. Uczestnicy zostali podzieleni na 3 grupy. Każda z nich przygotowała po 4 dania. Pierwsza i trzecia grupa to typowe włoskie smaki… ale uwaga, tym razem bez makaronu. Jak zdrowo po włosku to warzywnie i tylko z ekologicznym mięsiwem. Na start pieczona papryka z orzechem… oczywiście włoskim i świeżym tymiankiem. Do kompletu naszych antipasti przygotowaliśmy cukinii z aromatyzowanym pomidorem i krem z grillowanych warzyw na grzankach a’la Bruscetta. W roli dania głównego tradycyjne canelloni z grillowanego bakłażana, czyli involtini di melanzane na ziołowym musie pomidorowo paprykowym. A jak mięso po włosku to oczywiście cielęcina ala saltimbocca i jagnięcina w ziołowej toskańskiej marynacie ze skórką cytrynową i miętą. Puree pietruszkowe z szafranem, na grillowanym jabłku i konfitura z czerwonej cebuli dopieściła nasze mięsne dania smakiem i zjawiskowym połączeniem kolorów. Oczywiście w głównych daniach nie zabrakło króla „omega 3″ czyli łososia zapiekanego w świeżych ziołach, serwowanego na czarnym piemonckim ryżu z sosem grejpfrutowym.

Edgar 8 692x461 Integracja dla wydawnictwa Edgar

Na zakończenie tych upojnych chwil zdrowe i lekkie desery. Sezonowe! Tego wieczoru to gruszki z rozmarynem i żurawiną w towarzystwie lodów jabłkowych z nutą cynamonu i posypką migdałowo orzechową, dopieściły kubki smakowe naszych fanów wspólnego gotowania.

Dla urozmaicenia jedna z grup przeniosła się z gotowaniem nieco dalej, bo przygotowane dla nich menu pochodziło z bardziej orientalnej strony świata. Na stanowiskach królowały typowe indyjskie smaki i korzenne przyprawy. Sałatka na ciepło z tofu, kurczak tikka masala i aromatyzowany garam masala szpinak z tradycyjnym indyjskim serem paneer, który przygotowaliśmy z ekologicznego mleka. Pycha! A te bogate w smaki i aromaty egzotyczne, kolorowe dania serwowane były oczywiście z tradycyjnym chlebkiem naan, który zapiekaliśmy w grillu na specjalnym kamieniu! Iście indyjska uczta…

Edgar 7 692x461 Integracja dla wydawnictwa Edgar

Wspólną integrację i kulinarną atmosferę dopieszczały na zmianę delikatne i głębokie nuty włoskich, francuskich i hiszpańskich win, wyselekcjonowanych i dobranych przez naszego eksperta Nikolasa Lappa. Dziękujemy za wspaniały bukiet!

Edgar 4 692x461 Integracja dla wydawnictwa Edgar

Warsztaty kulinarne tym razem poprowadziłem z Aleksandrem Baronem, którego nie muszę przedstawiać. Naszym specem od grillowania jak zawsze był Paweł Górski. Panowie jeszcze raz bardzo dziękuję za niezwykle upojne chwile i mam nadzieję, że już wkrótce znowu spotkamy się podczas kolejnej imprezy zdrowego gotowania dla firm! Ja pogawędziłem z uczestnikami jak zawsze o zdrowym podejściu do kuchni i o tym, że gotowanie w domu z ekologicznych i lokalnych produktów to najkrótsza droga do zdrowia i witalności. Tym razem szczególną uwagę zwróciłem na zbliżający się okres jesienno zimowy, gdzie podstawą jest termicznie ciepłe danie i odpowiednio dobrane przyprawy. Dla najlepszych uczestników wręczyliśmy jak zawsze nagrody niespodzianki;)

Edgar 5 692x461 Integracja dla wydawnictwa Edgar

Dziękujemy jeszcze raz firmie Edgar za wspaniale spędzony czas! Pamiętajcie…gotujcie radośnie i twórczo!

Wieczór z Apple w restauracji Blu

imagem1 Wieczór z Apple w restauracji Blu

Czy to możliwe, że znane na całym świecie „jabłko” zawitało do Bielska-Białej? Tak, to prawda! Światowa marka Apple zaprezentowała swoje produkty 20 września w restauracji Blu . O godzinie 19 uroczyście przywitano gości i otwarto przed nimi drzwi restauracji. Od progu kelnerzy częstowali szampanem, a oczom gości ukazał się syto zastawiony stół z przekąskami. Właściciel akademii kulinarnej Kulinare Gotuj zdrowo! Marek Zaremba zaprezentował kulinarne show, gdzie każdy uczestnik mógł brać udział we wspólnym gotowaniu. Kulinare oprócz wskazań na temat racjonalnego odżywiania, raczyło uczestników eventu smacznymi potrawami z ekologicznych źródeł. Cielęcina ala saltimbocca na grillowanym jabłku z pietruszkowo szafranowym puree i sosem kurkowym, canelloni z bakłażana oraz sorbet jabłkowo cynamonowy to specjalnie zadedykowane dania. Tego wieczoru polskie ekologiczne jabłko królowało w naszej kuchni!

W tym samym czasie kiedy my upajaliśmy się wykwintną i zdrową kuchnią, firma Apple zaserwowała uczestnikom warsztaty z użytkowania iPada w każdej sytuacji. Pokazano jego możliwości w codziennym użytkowaniu, w biznesie i w wolnym czasie. Pan Paweł Jakubiec demonstrował możliwości Adobe Photoshopa CS6. Użytkownicy mogli nacieszyć oko nowinkami technicznymi Apple’ a i na żywo poznać ich możliwości.

jeden z głównych organizatorów firma Golden Spa zaprezentowało swoje nowe oblicze. Jak zapewnia właścicielka Bożena Społowicz, nowa lokalizacja i wnętrze daje szansę na znalezienie „spokoju, absolutnego wyciszenia i ukojenia”. Podczas wieczoru była możliwość podziwiania innowacyjnego pokazu masażu „na żywo”. Goście mieli okazję zapoznać się z marką kosmetyków RVB Holistic Beauty Thay. Co więcej można było korzystać z darmowych konsultacji pielęgnacji skóry w salonie kosmetycznym Golden Spa oraz uzyskać porady dietetyczne w Akademii Zdrowia i Dietoterapii Rebalans.

Uwieńczeniem wieczoru było losowanie nagród rzeczowych, na które z niecierpliwością czekali wielbiciele marki Apple. Ten wieczór z niepodważalną pewnością można zaliczyć do niezwykle udanych. Do zobaczenia na naszych następnych eventach!

KULINARE „Gotuj zdrowo” 7.09.2012 Restauracja Blu w Bielsku-Białej

imagem KULINARE „Gotuj zdrowo” 7.09.2012 Restauracja Blu w Bielsku Białej

Lubisz gotować? A może chciałbyś posiąść tajniki kuchni, ale nie wiesz, od czego zacząć? Wiele tematów kulinarnych, trzech kucharzy, grono zaangażowanych uczestników i niezwykłe otoczenie.

7 września 2012 roku w restauracji Blu w Bielsku-Białej odbyła się kolejna edycja warsztatów kulinarnych Kulinare” Gotuj zdrowo”.

Pod okiem znakomitych prowadzących z restauracji BLU Mateusza Kręciny, Łukasza Słowika oraz właściciela Kulinare Gotuj zdrowo! Marka Zaremby można było spróbować swoich sił w kuchni indyjskiej, tajskiej a także na grillu. Szefowie kuchni z restauracji Blu z niezwykłą cierpliwością prezentowali sposoby na filetowanie łososia czy obieranie krewetek. Marek Zaremba, diet coach opowiadał o prozdrowotnych warościach zawartych w używanych podczas ekologicznych produktach. Każdy z uczestników mógł się sprawdzić w wielu kuchennych czynnościach degustując równocześnie znakomite wina.

Uczestnicy czynnie pomagali w przygotowaniu zupy tajskiej, kaczki, sałatki na ciepło z tofu, kurczaka po indyjsku, zupy dyniowej i wielu, wielu innych zjawiskowych dań. Można też było zaczerpnąć świeżego powietrza na zewnątrz, sprawdzając jak indyjskie chlebki naan pieką się na grillu.

Przyzłocona na patelni cukinia i bakłażan, świeża rukola i szpinak. Rozpływające się w ustach tofu przyozdobione oliwą z oliwek i czosnkiem. Podane na ciepło. To jedna z wielu atrakcji, której można było doświadczyć podczas warsztatów.

Kulinare Gotuj zdrowo! to niesamowita okazja do poszerzenia swoich umiejętności kulinarnych, jak również wiedzy na temat zdrowego odżywiania. Jest świetną możliwością poznania niepróbowanych dotychczas produktów i zasmakowania się w ekologicznych produktach spożywczych.

Warsztaty kulinarne są ciekawą alternatywą dla wspólnego wyjścia ze znajomymi. Umożliwiają one niezapomnianą atmosferę, degustację wyjątkowych potraw i znakomitych win oraz świetną zabawę przez wspólne gotowanie. Zapraszamy już niedługo na kolejną edycję!

Sztuka integracji

2 692x461 Sztuka integracjiCzy można połączyć przyjemne z pożytecznym? Akademie Kulinare Gotuj Zdrowo udowadniają, że tak. Na własnej skórze przekonują się o tym uczestnicy spotkań integracyjnych sygnowanych przez Marka Zarembę i jego Team. Goście nie dość, że uczą się pracy w zespole, to jeszcze nabywają wiedzę jak zdrowo i smacznie gotować. [+]

Akuna gotuj zdrowo w hotelu Gołębiewski w Wiśle

akuna Akuna gotuj zdrowo w hotelu Gołębiewski w Wiśle

Akuna Gotuj zdrowo! To był nasz kolejny niezwykły event integracyjny! W sobotę 17 marca podczas corocznego spotkania „Your Akuna Day” w hotelu Gołębiewski w Wiśle wystartował nasz program kulinarny „Akuna Gotuj zdrowo”. Podczas bankietu gdzie bawiło się ponad 500 akunowiczów przygotowaliśmy naszą inauguracyjną akademię kulinarną KULINARE dla 22 uczestników wybranych podczas konkursu smsowego na poprzedzających bankiet wykładach Medical Akuna Day. [+]

Kulinare event integracyjny dla Randstad

DSC 9265 2 692x461 Kulinare event integracyjny dla Randstad

Zobacz film z akademii!

Już w lutym odbyła się nasza kolejna kulinarna impreza integracyjna! Tym razem poprowadziliśmy ją dla firmy Randstad, gdzie jej najlepsi pracownicy mogli wspólnie spotkać się podczas naszej akademii kulinarnej w Warszawie. [+]

Kulinare event integracyjny dla Kinnarps Polska

DSC 7644 692x461 Kulinare event integracyjny dla Kinnarps Polska

4 komentarze

Zobacz film z akademii!

W styczniu odbył się jeden z naszych kolejnych zimowych eventów integracyjnych. Tym razem postanowiliśmy przygotować dla Was relację z akademii kulinarnej, którą zorganizowaliśmy dla firmy Kinnarps w Warszawie. Wyjątkowe miejsce i wyjątkowi uczestnicy! Grupa ponad 70 osób! W środę 18 stycznia zamieniliśmy Kinnarps w szkołę gotowania. [+]